Algemene gegevens

Staanplaatsen: 115
Huuraccommodaties: 35

Camping Les Brillas

Camping Les Brillas ligt dichtbij de oceaan, in een beboste en bloemrijke omgeving die uitnodigt tot ontspanning en rust. De groene hagen bakenen de standplaatsen af en geeft iedereen privacy. De camping heeft staanplaatsen en stacaravans te huur. Daarnaast beschikt de camping over een heerlijk zwembad met kleuterbad, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. In de zomer worden er allerlei evenementen georganiseerd zoals muziekavonden en een kidsclub voor kinderen.

Geniet van de groene natuur

Camping Les Brillas ligt bij het stadje Les-Moutiers-en-Retz in het departement Loire-Atlantique in de regio Pays-de-la-Loire. De camping ligt op enkele meters van het strand en je kunt er dus genieten van lange stranddagen. Daarnaast ligt het bij het stadje Les-Moutiers-en-Retz, waar je allerlei leuke faciliteiten hebt en een mooi haventje vindt.

Camping Les Brillas

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Les-Moutiers-en-Retz

Le Bois Des Treans, 44760 Les Moutiers-en-Retz

+33 (0)2 40 82 79 78
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.