Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 30

Camping Les Ajoncs D’or

Camping Les Ajoncs D’or in Damgan is een kleine camping in de Morbihan gelegen aan zee. De familiecamping in de Bretagne beschikt over verschillende volledig ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Ajoncs D’or een leuke speeltuin, een tafeltennistafel en een jeu de boules veld. Net buiten de camping vindt je een minimarket, een bar, een bar en nog veel meer. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Morbihan

In de omgeving van Camping Les Ajoncs D’or aan de Atlantische kust in Noordwest-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals mountainbiken, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Morbihan interessante bezienswaardigheden. Ontdek bijvoorbeeld het rijkdom van het natuurlijk en cultureel erfgoed van de Golf van Morbihan en bezoek de omliggende eilanden. Verder is het leuk een bezoekje te brengen aan Rochefort-en-Terre, een klein stadje met het label ‘mooiste dorpen van Frankrijk’. Ook is het een aanrader de stad Vannes te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Ajoncs D'or voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Ajoncs D’or

Frankrijk Bretagne Morbihan Damgan

5 Route de Muzillac, 56750 Damgan

+33 (0)2 97 41 24 99
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.