Algemene gegevens

Staanplaatsen: 61
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 27 ha

Camping L’Ecrin Nature

Camping L’Ecrin Nature in Ambazac is groene gezinscamping aan het meer van Jonas in de groene heuvels van de Limousin in de Haute-Vienne. De camping heeft mogelijkheid tot tal van activiteiten. De kampeerplaatsen kijken uit op het mooie meer en de bergen in Ambazac. De camping biedt verschillende services aan zoals een kruidenierswinkel, brochures en toeristische informatie en een wasserette met wasmachine en droger. Groen denken staat hoog in het vaandel met een speciale ruimte om afval te scheiden en te verzamelen. Voor kinderen is er een speeltuin met schommel en andere speeltoestellen. Ook beschikt camping L’Ecrin Nature over een verwarmd openlucht zwembad. De ideale plek om tot rust te komen en te genieten van het landschap.

Kamperen in de Limousin

Bij de ingang van camping L’Ecrin Nature ligt de start van verschillende mountainbike routes die maar liefst tot 700 meter hoogte gaan. Makkelijke routes voor het gehele gezin en moeilijkere paden die flink stijl zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de bergen van de Limousin te ontdekken via de wandelpaden. Geniet van een fantastisch uitzicht aan de voet van de legendarische ‘Pierre Branlante’. Limoges, de stad van de cultuur en de historie, is bekend om haar porselein en prachtige musea.

We hebben een aantal opties voor Camping L’Ecrin Nature voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Ecrin Nature

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Ambazac

Etang de Jonas, 87240 Ambazac

+33 (0)6 52 92 71 65
Engels, Frans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.