Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 49
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 90 m

Camping le Ranch

Camping le Ranch is een mooie familiecamping gelegen in Cannes. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor kampeerders die gek zijn op zon, zee en strand. Dit kampeerterrein ligt maar op een paar minuten afstand van de stranden van Cannes. Kampeerders met tent, caravan en camper kunnen hier allemaal terecht voor een mooie vakantie bij het strand. Daarnaast zijn er ook huuraccommodaties waar de luxe kampeerder gebruik van kan maken. Deze huuraccommodaties variëren van mobile home tot bungalowtent en zijn geschikt voor twee tot en met zes personen. De accommodaties zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Camping le Ranch zorgt iedere ochtend voor vers brood bij de receptie zodat de campinggasten kunnen genieten van een vers ontbijtje.

Kamperen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur

Op camping le Ranch kan iedereen zich goed vermaken. Er is een mooi verwarmd zwembad wat op regenachtige dagen overdekt is. Regen valt er gelukkig maar weinig in het zuiden van Frankrijk. Op vakantie in de Provence ben je vrijwel altijd verzekerd van de zon. Ga lekker een dagje naar het strand of maak een wandel- of fietstocht in de buurt van de camping. En Cannes is zeker een stad die je bezocht moet hebben als je op camping le Ranch kampeert.

We hebben een aantal opties voor Camping le Ranch (Alpes-Maritimes) voor je op een rijtje gezet:

Camping le Ranch (Alpes-Maritimes)

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Cannes

275 Chemin Saint Joseph, 06110 Le Cannet

+33 (0) 4 93 46 00 11
Duits, Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.