Meer foto's

Camping Le Picardy

Camping Le Picardy is een mooie natuurcamping gelegen in het dorpje Pinchefalise in het hart van Somme. De camping opent ieder jaar zijn deuren van april tot oktober. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom, jong en oud, iedereen kan zich op camping Le Picardy vermaken. Er is een mooie speeltuin, een speelruimte en een jeu-de-boules-veld. De camping is zeer geschikt voor jonge gezinnen, maar in het laagseizoen ook prima vertoeven voor 50-plussers en senioren. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want je kampeert hier midden in de natuur.

Natuurcamping Le Picardy in de Somme

Camping Le Picardy heeft 70 ruime kampeerplekken midden in de natuur. Het huren van een accommodatie is ook mogelijk, er zijn stacaravans beschikbaar voor 2 tot 8 personen. De camping ligt dichtbij de baai van Somme, de baai ligt in een prachtige omgeving waar je lekker kunt wandelen en andere activiteiten kunt ondernemen. Je kan hier fietsen, kajakken en zeilen, genoeg om de omgeving te ontdekken!

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Picardy
Frankrijk Picardië Somme Amiens

2 rue gerard godegroy, 80230 Boismont

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe