Camping Le Petit Pyrénéen in Le Mas-d'Azil is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Ariège.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 14

Camping Le Petit Pyrénéen

Camping Le Petit Pyrénéen in Le Mas-d’Azil is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Ariège. Op de camping in de regio Midi-Pyrénées is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets en kampeerplaatsen. Camping Le Petit Pyrénéen beschikt over animatie, campingwinkel, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Le Petit Pyrénéen is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie aan het water en voor zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Ariège

Een kampeervakantie op Camping Le Petit Pyrénéen is ideaal om de streek Ariège in Frankrijk te ontdekken. In de Ariège vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn golfen, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben de beste opties voor Camping Le Petit Pyrénéen voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Petit Pyrénéen

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Le Mas-d'Azil

Castagnès, 09290 Le Mas-d’Azil

0033 (0)5 61 69 71 37
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.