Algemene gegevens

Staanplaatsen: 199
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 528 m

Camping Le Monlôo

Camping Le Monlôo in Bagnères-de-Bigorre is een grote familiecamping gelegen aan een rivier en aan een meer in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. De camping is vlakbij een zandstrand gelegen voor een ideale vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen liggen verspreid op het hellende kampeerterrein en zijn afgebakend. U kunt kiezen uit een plek in de schaduw of in de halfschaduw. Ook kunt u verschillende huuraccommodaties huren op de camping. De bungalows en mobilhomes zijn van alle gemakken voorzien. Geen zin om te koken? Bestel uw afhaalmaaltijd bij de snackbar en ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants met de broodservice. Kinderen zullen zich geen minuut vervelen op camping le Monlôo. Er is een speeltuin met verschillende speeltoestellen en een springkussen waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven. Het centrale punt van de camping is het mooie zwembad met de waterglijbanen. Voor de allerkleintjes is er een peuterbadje. Een plezier voor groot en klein. Tijdens het hoogseizoen organiseert het animatieteam onder andere aquagym in het zwembad, jeu de boulesconcoursen en gezellige animatie in de avonduurtjes.

Vakantie in de Midi-Pyrénées op Le Monlôo

Bij camping de Monlôo ligt een mooie lagoon met fijn zandstrand waar u kunt zonnen en zwemmen. Het water wordt op een natuurlijke wijze gezuiverd en de zon verwarmd de lagoon. Rondom de camping zijn er tal van fietspaden die u langs de mooiste plekjes in de Hautes-Pyrénées leiden. Op 20 kilometer van de camping ligt de bekende bedevaartsplaats Lourdes. Ook zijn er tal van grotten in de regio die het bezoeken meer dan waard zijn.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Monlôo voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Monlôo

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Bagnères-de-Bigorre

6 route de la Plaine, 65200 Bagnères-de-Bigorre

0033 (0)5 62 95 19 65
Engels, Frans
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.