Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 450 m

Camping Le Gallo Romain

Camping Le Gallo Romain in Barbières is een gastvrije camping omgeven door de prachtige groene natuur van de Drôme in de Rhône-Alpes. Deze camping is het ideale vertrekpunt om begeleide en niet-begeleide wandelingen te maken in de regio. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht op de omliggende bergen. Naast traditioneel kamperen kunt u ook kiezen voor iets meer luxe en uw vakantie doorbrengen in een van de huuraccommodaties. Geniet dagelijks van vers brood en Franse croissants. In de campingwinkel haalt u de hoogstnodige boodschappen. Er is een restaurant met bar waar u gezellig kunt dineren of afhaalmaaltijden kunt bestellen. Op het terras en bij de bar is er gratis WiFi. Tijdens de maanden juli en augustus organiseert camping Le Gallo Romain activiteiten voor jong en oud. Muzikale thema-avonden, een minidisco op het terras en aquagym voor de sportievelingen. Het zwembad is het hart van de camping waar u naar hartelust kunt genieten van het verkoelende water. Verder vindt u hier tafeltennis, een speeltuin, volleybal, jeu de boules en een springkasteel.

Kamperen in de Drôme

Rondom camping Le Gallo Romain zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Le Plateau d’Emparis biedt u het mooiste panorama over het massief. Het is een waar paradijs voor wandelliefhebbers. Ook rondom het meer van Lauvitel zijn er prachtige wandelroutes te vinden. Liever op de fiets er op uit? Maak dan een tocht op Mont Grelle. Bewonder de waterval van Pisserotte die maar liefst 64 meter hoog is.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Gallo Romain voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Gallo Romain

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Barbières

Route du Col de Tourniol, 26300 Barbières

+33 (0)4 75 47 44 07
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.