Meer foto's

Camping Landgoed Tolhek

Camping Landgoed Tolhek in Anderen is een prachtige natuurlijke charme camping in Drenthe. Als u een kampeerplaats boekt op landgoed Tolhek geniet u van de rust en de natuur. Toch is enige luxe binnen handbereik, zoals WIFI-verbinding zodat u altijd contact met het thuisfront kunt houden. Daarnaast is er een wasmachine, een droger en een diepvries beschikbaar voor alle campinggasten. Er zijn 70 kampeerplaatsen op deze camping, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De camping ligt aan een rivier en aan het Pieterpad. De ideale ligging voor wandellaars en natuurliefhebbers. Voor de liefhebber is informatie over de omgeving en de verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar.

Natuurcamping Tolhek in Drenthe

Op landgoed Tolhek beleeft u een heerlijke kampeervakantie. In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Huur een fiets en verken de omgeving of wandel een stukje van het Pieterpad. De camping ligt in het beek-en esdorpen landschap Drentsche Aa. De omgeving biedt voor ieder wat wils, ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te doen. Bij de receptie van de camping vindt u alle informatie over verschillende activiteiten in de buurt.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Landgoed Tolhek bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Camping Landgoed Tolhek
Nederland Drenthe Anderen

Nijend 28, 9465 TR Anderen

Nederlands
begin april - begin oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe