Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 1 ha

Camping la Pourvoirie des Ellandes

Camping la Pourvoirie des Ellandes in Excevenex-Plage is een natuurcamping op 5 minuten lopen van het enige natuurlijke zandstrand van het meer Léman in het departement Haute-Savoie in de Rhône-Alpes vlakbij de Zwitserse grens. Tussen meer en bergen geniet u van de meest waanzinnige uitzichten. Het behouden van de natuur staat hoog in het vaandel bij camping la Pourvoirie des Ellandes. Op de parkeerplaats vindt men drie containers voor compost, daarnaast staan afvalscheidingscontainers. De plaatsen zijn rustig gelegen in een bebost gebied. Verhuur van chalets, woonwagens en mobile-homes. Aan kinderen wordt ook gedacht: u kunt babybedjes, kinderstoelen en wc-brilverkleiners huren. Voor de kleintjes is er een klein speeltuintje. Ook beschikt de camping over tafelvoetbal en een tafeltennistafel. Op de centrale plaats van de camping kunt u verschillende balspelen spelen zoals volleybal en badminton.

Camping la Pourvoirie des Ellandes in Haute-Savoie

Op een paar meter van de camping ligt het zandstrand aan het meer waar u verschillende restaurantjes vindt en een minigolf. Geregeld worden er leuke evenementen georganiseerd zoals concerten, het Fête du Sable en vuurwerk. Camping la Pourvoirie des Ellandes is een perfecte uitvalsbasis om de mooie regio te verkennen: het meer, de bergen, Italië en Zwitserland. Huur fietsen op de camping en neem een van de fietskaarten mee voor een mooie tocht. Het oude historische dorpje Yvoire is een aanrader. Ook golfliefhebbers vinden hier hun plezier op een van de vele golfbanen in de buurt.

We hebben een aantal opties voor Camping La Pourvoirie des Ellandes voor je op een rijtje gezet:

23

1 ha

Camping La Pourvoirie des Ellandes

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Excenevex-Plage

1418 route du Lac, 74140 Excevenex-Plage

+33 (0)6 73 43 15 11
Engels, Frans
half maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.