Meer foto's

Camping La Pierre de L’Aigle

Camping La Pierre de L’Aigle in La Bréole is een groene camping met zwembad in de Alpes-de-Haute-Provence in de bergen. De camping ligt in de buurt van het beroemde meer van Serre Ponçon, op 1000 meter hoogte. De camping beschikt over kampeerplaatsen in de schaduw en alle plekken worden omgeven door veel groen. Er is de mogelijkheid tot het huren van een chalet of een bungalow. Camping La Pierre de L’Aigle in La Bréole beschikt over vele faciliteitent. Zo zijn er twee zwembaden, vele spellen zoals jeu de boules en minigolf, maar er is ook een wasruimte. Deze camping is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars maar ook voor gezinnen. Geniet vanaf Camping La Pierre de L’Aigle in La Bréole van het prachtige Zuid-Frankrijk.

Vakantie in Alpes-de-Haute-Provence

In de omgeving van camping La Pierre de L’Aigle zijn verschillende toeristische bezienswaardigheden, zoals authentieke dorpjes, bijzondere natuur en bergachtige landschappen. Ontdek verschillende dorpjes en bijzondere natuur vanaf de camping. Heeft u de behoefte om te genieten aan het water? Ga dan naar Serre Poçon, hier geniet u van een prachtig meer gelegen tussen de Franse Alpen. Verder zijn er verschillende bergdorpjes, waar u het echte Franse Alpen gevoel ervaart.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping La Pierre de L’Aigle bij:

Camping La Pierre de L’Aigle
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence La Bréole

La Rouvière Basse, 04340 La Bréole

Frans
half mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe