Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145
Huuraccommodaties: 29

Camping La Liccia

Camping La Liccia is een middelgrote terassencamping op Sardinië met zwembad en op slechts 500 meter van de zee. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. De camping heeft bungalows, huurcaravans, stacaravans en tiny homes. Op de camping kun je je prima vermaken. Er is een buitenzwembad, voetbalveldje, volleybalveld en een tafeltennistafel. Bij de zee kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals windsurfen en duiken. Na al dat gesport kun je lekker eten bij het restaurant of de pizzeria.

Kamperen op Sardinië

Aan de monding van de rivier de Tirso ligt het mooie visserdorpje Bosa. Bosa wordt gekenmerkt door de kleurrijke huisjes. Als u via een wirwar aan kleine steegjes en straatjes loopt, die door trappetjes aan elkaar verbonden zijn, komt u telkens weer uit bij mooie monumenten en bezienswaardigheden.

We hebben een aantal opties voor Camping La Liccia voor je op een rijtje gezet:

Camping La Liccia

Italië Sardinië Olbia-Tempio Santa Teresa Gallura

S.P. 90 Km. 59, 07028 Santa Teresa di Gallura

+39 (0)789755190
Engels, Italiaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.