Algemene gegevens

Staanplaatsen: 219
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 14 ha

Camping La Farigoulette

Camping La Farigoulette in Saint-Laurent-du-Verdon is een familiale natuurcamping aan de rand van een meer te midden van een pijnbomenbos in de Provence in de Alpes-de-Haute-Provence. Volop watersportactiviteiten en animatie rondom deze gezellige camping. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is voldoende schaduw en de plekken zijn afgebakend. Het merendeel van de plaatsen is voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De twee sanitairblokken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Voor extra comfort kunt u ook kiezen voor een van de ruime huuraccommodaties. Er is een restaurant, een bar en een snackbar waar u kunt dineren of een drankje kunt nuttigen. Het zwembad op camping La Farigoulette is de perfecte plek om te luieren op een van de ligstoelen terwijl u geniet van de Provençaalse zon. Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbadje. Ook kunnen kinderen zich uitleven in de twee speeltuinen, op de minigolfbaan en in de recreatieruimte met speelautomaten en een televisie. Houdt u van een sportief dagje, dan kunt u terecht op het multisportterrein of in het openlucht fitnesspark. Zowel voor kinderen als ouderen worden er leuke activiteiten en animatie georganiseerd in de zomermaanden.

Familiecamping in de Alpes-de-Haute-Provence

Camping La Farigoulette ligt aan het meer van Saint-Laurent-du-Verdon waar u volop wateractiviteiten kunt beoefenen. Ontdek de gorges met een kano of een waterfiets of bewandel een van de prachtige wandelroutes langs het meer. Maar er is nog meer te beleven in deze regio. Het aardewerkmuseum in Moustiers, het meer van Sainte-Croix en het prehistorische museum in Quinson zijn leuke tripjes met de hele familie.

Camping La Farigoulette

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Saint-Laurent-du-Verdon

Lac de Saint-Laurent, 04500 Saint-Laurent-du-Verdon

0033 (0)4 92 74 41 62
Engels, Frans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.