Camping La Dune Bleue

Camping La Dune Bleue in Carcans is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Gironde. Op de camping in de regio Aquitaine is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets, huurtenten, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Camping La Dune Bleue beschikt over animatie, campingwinkel, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping La Dune Bleue is ideaal voor fietsvakantie, golfliefhebbers, ouders met tieners, sportieve vakantie, vakantie aan het water en wandelvakantie.

Kampeervakantie in Gironde

Een kampeervakantie op Camping La Dune Bleue is ideaal om de streek Gironde in Frankrijk te ontdekken. In de Gironde vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, golfen, kanoën, mountainbiken, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Dune Bleue
Frankrijk Aquitaine Gironde Carcans

Domaine de Bombannes, 33121 Carcans

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe