Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 12

Camping La Charderie

Camping La Charderie in Pont-de-Labeaume is een rustige camping in de Ardèche met toegang tot de rivier in de Rhône-Alpes. Het is heerlijk genieten op het privéstrand van de camping: ideaal voor kinderen en vissers.

De kampeerplaatsen liggen op een groen en met gras begroeid kampeerterrein onder de schaduw van de acaciabomen. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn verschillende plekken, zoals ruime plaatsen met uitzicht op de rivier of kleinere plekken tussen de lavandelstruiken. Naast traditioneel kamperen zijn er ook mobilhomes, ecolodges en huisjes op palen te boeken op de camping. In het hoogseizoen zijn de bar en het restaurant geopend. Verder is er een kleine campingwinkel met broodservice voor vers brood in de ochtend.

Vanaf camping La Charderie geniet u van een directe toegang tot de rivier met privéstrand. Voor kinderen is er een speeltuin. In de recreatieruimte staat een tafeltennistafel, tafelvoetbal, televisie en er kunnen gezelschapsspellen en boeken worden geleend. In de maanden julie en augustus organiseert de camping tweemaal per week een thema-avond zoals een dansavond, karaoke of ander spektakel.

Rustige camping La Charderie in de Ardèche

Camping La Charderie is gelegen aan de start van een wandelroute die u langs idyllische plekjes in de Ardèche leidt. In de rivier kan er gevist worden op forel dus vergeet uw hengel niet mee te nemen. Reserveer bij de receptie een dagje kanoën, kajakken, via-ferrata, bergklimmen of canyoning. Ook zijn er tal van mooie dorpjes en steden te bezoeken in de Rhône-Alpes vol historie en cultuur zoals het kasteel van Ventadour.

We hebben een aantal opties voor Camping La Charderie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Charderie

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Pont-de-Labeaume

410 quartier La Charderie, 07380 Pont-de-Labeaume

0033 (0)4 75 38 00 52
Engels, Frans
maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.