Algemene gegevens

Staanplaatsen: 197
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 706 m

Flower Camping La Bexanelle

Camping La Bexanelle in Vicdessos is een natuurcamping op 700 meter hoogte aan een rivier in de Ariège in de Midi-Pyrénées. De camping is het gehele jaar geopend voor zowel het winter- als het zomerseizoen. De kampeerplaatsen zijn ruim en beschikken allemaal over een elektriciteitsaansluiting. Enkele plekken hebben ook een afvalwateraansluiting. U kunt een plekje kiezenin de zon of in de schaduw, net wat u zelf graag wilt. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook overnachten in een van de houten chalets, mobilhomes en ingerichte tenten. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Geniet van de zon op het terras en lees een boekje in de frisse buitenlucht. Verder is er een broodpunt welke geopend is elke ochtend in de maanden juli en augustus. Daarnaast is er een pizzeria en een campingwinkel. Ook is er een gemeenschappelijke barbecueplaats. Op camping La Bexanelle vindt u een zwembad om lekker af te koelen in de zomer. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen en klimtoestellen. Ze kunnen schommelen op de schommel en glijden op de glijbaan. Andere campinggasten kunt u ontmoeten op de jeu de boulesbaan. Houdt u van sport? Dan is er een basketbalveld, een voetbalveld en tafeltennis. Tevens vindt u een recreatieruimte met televisie en tafelvoetbal.

Natuurcamping La Bexanelle in de Ariège

Een vakantie in de Ariège betekent een vakantie waarin u zich geen moment zult vervelen. In de buurt van camping La Bexanelle zijn er tal van activiteiten. Echte sportliefhebbers gaan een dagje canyoning, via ferrata of speleologie. Ook bergklimmen is een aanrader in de Midi-Pyrénées. Met het hele gezin gaat u naar een avonturenpark in de bomen om flink te klauteren. Verder kan men hier paardrijden, vissen en wandelen. In de winter gaat u naar het skistation Goulier Neige om te skiën, langlaufen en andere wintersporten te beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping La Bexanelle voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bexanelle

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Vicdessos
09220 Vicdessos
+33 (0)5 61 64 82 22
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.