Algemene gegevens

Staanplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 68
Kampeerterrein: 4,75 ha

Camping Kervilor

Camping Kervilor is een echte familiecamping met twee zwembaden in Bretagne in een rustige en groene oase van La Trinité-sur-Mer bij de indrukwekkende Golfe du Morbihan. De camping ligt nabij de zandstranden en is ideaal voor een verblijf met tieners of kleine kinderen door de goede ligging en het ruime aanbod activiteiten in combinatie met een binnen -en buitenzwembad met glijbanen op een terrein van 4,75 hectaren groot. De camping biedt met heggen afgebakende schaduwrijke kampeerplaatsen. Daarnaast kunt u verschillende type mobil-homes huren voor maximaal 8 personen. Het sanitair is prima in orde. Op het terrein van Camping Kervilor zijn een supermarkt, bar, kinderclub, georganiseerde activiteiten, tennisbaan, speelplaats, minigolf en sportterrein aanwezig.

Kamperen in Bretagne

Camping Kervilor ligt erg dicht bij de bezienswaardigheden van dit mooie stukje Bretagne. U kunt alle kanten op als het gaat om watersporten op de Golf van Morbihan. Niet ver van de camping liggen de Menhirs van Carnac. Of breng een bezoekje aan de sardines conservenfabriek Belle-Iloise in Quiberon. Vanuit Quiberon vertrekt dagelijks een veerboot richting het spectaculaire eiland Belle-Île. De historische stad Vannes ligt op een aantal kilometer rijden van de camping. Hier kunt u winkelen, de Franse Markt en lekker eten in een van de restaurantjes.

Camping Kervilor

Frankrijk Bretagne Morbihan La Trinité-sur-Mer

Kervilor, 56470 La Trinité-sur-Mer

+33 (0)2 97 55 76 75
Engels, Frans
april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.