Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne is een 4-sterrencamping met zwembad in het hart van de Baie Mont-Saint-Michel in de regio Bretagne. De camping is de ideale plek voor een familievakantie of romantisch weekend met zijn tweeën. De camping verhuurt kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen, stacaravans en chalets. De kampeerplaatsen zijn afgebakend. Op Camping Huttopia Baie du Mont St Michel zijn een kidsclub, een verwarmd zwembad, waterglijbanen, pierenbadjes, pingpong, tennis, mini-golf, een speelweide, videospelletjes en een biljard. Er zijn drie meren waarin gevist kan worden op karper, er is een voetbalveld en jeu-de-boules baan. Voor hen die niet elke avond willen koken is er een bar-restaurant met afhaalmaaltijden en een supermarkt.

Camping & glamping in Bretagne

In de omgeving van Camping Huttopia Baie du Mont St Michel wordt een groot aantal recreatieve activiteiten aangeboden. Zo is er een dierenpark in de buurt, een attractiepark, een groot aquarium, een bowlingbaan, een discotheek, een kartbaan en zijn er concerten en festivals. Natuurlijk kun u ook zonnebaden op het strand. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Huttopia Baie du Mont St Michel bij:

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel
Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Dol-de-Bretagne

Baguer-Pican, 35120 Dol-de-Bretagne

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe