Camping Hunebed

Camping Hunebed is een kleine camping gelegen aan de voet van de Hondsrug in het Drentse Bronneger. De camping beschikt over 25 kampeerplaatsen, die elk zijn voorzien van stromend water en 10 ampère stroom. De camping is ruim opgezet en je vindt er mooie bloemenakkers en leuke wandelpaden. Ook is er een stacaravan te huur op de camping. De huuraccommodatie beschikt over een terras, twee slaapkamers, woonkamer met televisie, complete keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Het sanitairgebouw is voorzien van douches, dames- en herentoiletten en een douchegelegenheid met een vaste douchestoel en beugels voor mindervaliden en ouderen. Ook vind je in het gebouwtje een wasmachine en wasdroger. De camping is geschikt voor rustzoekers, 40+ echtparen, natuurliefhebbers, wandellaars en fietsers.

Kamperen bij de Hondsrug

Bronneger is een klein dorpje in het noordoosten van Drenthe, aan de voet van Hondsrug. De Hondsrug is een uniek natuurgebied dat wordt gekenmerkt door glooiende ruggen die tot stand zijn gekomen door de stuwing van de rivieren in dit gebied. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen en allerlei interessante bezienswaardigheden bewonderen, zoals het grootste hunebed van Nederland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Hunebed voor je op een rijtje gezet:

Camping Hunebed
Nederland Drenthe Borger-Odoorn Bronneger

Spoorstraat 1, 9527 TA Bronneger

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe