Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20

Camping Holmhoeve

Camping Holmhoeve is een kleinschalige camping met 20 ruime kampeerplaatsen gelegen in het dorpje Eeserveen in Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, camper, vouwwagen of caravan. Je staanplaatsen zijn verdeeld over twee velden en bieden een mooi uitzicht op de omliggende landerijen. De camping beschikt over een modern en schoon sanitairgebouw. Op elke staanplaats kun je gebruik maken van het gratis WiFi netwerk. Het gehele jaar is de camping open.

Vakantie In Drenthe

Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens uw verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

We hebben een aantal opties voor Camping Holmhoeve voor je op een rijtje gezet:

Camping Holmhoeve

Nederland Drenthe Borger-Odoorn Eeserveen

Bosweg 1, 7858 TA Eeserveen (Nederland)

+31 (0599) 287223
Duits, Engels, Nederlands
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.