Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 12

Camping Hoeve Rotterdam

Camping Hoeve Rotterdam is een kleinschalige en gezellige boerderijcamping op Texel. De landelijk gelegen camping heeft 12 kampeerplaatsen die ruim zijn opgezet en zijn voorzien van 8 ampère stroom. Er is een nieuw sanitairgebouw dat beschikt over vloerverwarming, drie douches, drie toiletten, drie wasbakken, een urinoir, een wascabine en wasmachine. Aan de buitenkant van het sanitairgebouw is afwasgelegenheid. Daarnaast heeft de minicamping een gezamenlijke binnenruimte met een koelkast en een magnetron.

Boerderijcamping op Texel

De camping is landelijk en rustig gelegen in het hart van polder Eierland in het noorden van Texel. Deze plek zal zeker in de smaak vallen bij natuur- en vogelliefhebbers! Als campinggast heb je de mogelijkheid om onder begeleiding een kijkje te nemen in het boerenleven. In de omgeving kun je heerlijk wandelen door het Texelse landschap. De boerderijcamping ligt nabij de vuurtoren van Texel en het gezellige dorpje De Cocksdorp. In het dorp vind je winkels, lekkere restaurants en een fietsverhuur.

We hebben de beste opties voor Camping Hoeve Rotterdam voor je op een rijtje gezet:

Camping Hoeve Rotterdam

Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp
Hoofdweg 106, 1795JG De Cocksdorp
Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.