Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220

Camping Hanestede

Camping Hanestede is een middelgrote familiecamping bij een recreatiegebied met zwemmeertje in Noordwolde, Friesland. De camping beschikt over 220 staanplaatsen voor tenten, campers en caravans. Voor kinderen is er van alles te doen op de camping. Er is een speeltuin, sportveldjes, volleybalveld en een animatieteam voor kleuters, kinderen en tieners. Op 300m ligt een mooi zwemmeertje waar je heerlijk kunt zwemmen of lekker genieten van de zon. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij de snackbar. Overige voorzieningen en faciliteiten: wasmachine, wasdroger. gratis WiFi, en een camperservicestation.

Vakantie vieren in Friesland

Als natuurliefhebber is een verblijf op een camping in Friesland perfect. Friesland biedt een zeer gevarieerd landschap en heeft in totaal 6 prachtige natuurgebieden. Een daarvan is het Natuurgebied Drents-Friese Wold Nationaal Park. Dit is tevens ook een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land en een ideaal gebied voor rustzoekers. Ontdek de uitgestrekte bossen, heide, vennen, en duinen. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Alde Feanen. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras ligt in de driehoek tussen Heerenveen, Drachten, en Leeuwarden. Het is een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, en moerasbossen. Door de landschappelijke variatie heeft het natuurpark ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

We hebben een aantal opties voor Camping Hanestede voor je op een rijtje gezet:

Camping Hanestede

Nederland Friesland Noordwolde

Elsweg 11, 8391 KB Noordwolde (Friesland, Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.