Camping Goudal

Camping Goudal is een sfeervolle familiecamping met zwembad in de Hérault (Languedoc-Roussillon). Le Goudal is van oorsprong een uit 1839 stammende boerderij. De camping is heerlijk rustig gelegen in het natuurpark Parc Naturel du Haut-Languedoc en is omgeven door bergen, bossen en meren. De kampeerplaatsen op Camping Goudal zijn ruim van opzet, vlak en hebben een gevarieerde ligging. Het zwemmeer, nieuwe zwembad (2017), speeltuin, trampolines en pingpong tafels garanderen urenlang speelplezier voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er voor kinderen activiteiten georganiseerd zoals: hutten bouwen, knutselen en de wekelijkse kampvuur-avond. Er is een Bistro met gezellig terras waar wat gedronken kan worden en waar pizza, friet en snacks gegeten en afgehaald kunnen worden. Elke ochtend is er een broodservice.

Compleet ingerichte huurtenten

Op Camping Goudal is er de mogelijkheid tot het huren van compleet ingerichte De Waard tenten, Karsten tenten en Chalets. Onze verhuuraccommodaties beschikken over bedden met matrassen, een complete keukeninventaris, een houten tuinset en gasbarbecue (chalets hebben tevens een badkamer).

Rustiek kamperen in Hérault

Camping Goudal ligt in een mooie groene omgeving nabij het dorpje La Salvetat sur Agout, waar veel te doen en te zien is. Vanaf de camping kunt u verschillende dagtochten en tripjes ondernemen. Bijvoorbeeld naar de Gorges d’Héric en het mooie dorpje Minerve. Dit spectaculaire gebied van de Hérault is nog niet overspoeld door toeristen, waardoor men in sommige dorpjes soms nog tientallen jaren terug in de tijd gaat. In de omgeving zijn vele wandelpaden en mountainbikeroutes te vinden, ook direct vanaf de camping. Voor een dagje uit zijn vele uitstapjes mogelijk, denk hierbij aan de Sidobre, Gorge d’Heric, het wijngebied Minerve, de middellandse zee, of een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel Carcassonne. Voor een sportief dagje behoren kanoën, canyoning, paardrijden of een touwenparcours tot de mogelijkheden.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping Goudal bij:

Camping Goudal
Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault La Salvetat-sur-Agout

Route de Lacaune, 34330 La Salvetat-sur-Agout

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe