Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 5

Camping-Freizeitzentrum Sägmühle

In het hart van het Pfälzer Woud, halverwege het kuuroord Trippstadt, in het liefdesdal, ligt Camping-Freizeitzentrum Sägmühle. De camping in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz is geopend van half december tot eind oktober en ligt aan een idyllisch, natuurlijk meer, omringd door het zachte groen van de bossen. Hier geniet u de mooiste uren van het jaar.

Gastvrijheid en tradities

De camping in Duitsland en het vrijetijdscentrum bieden u een uitgebreid sport en recreatie programma, een uitstekend restaurant met biergarten, een grill-plaats, twee tennisbanen, een voetbalveld, basketbalvoorziening, tafeltennis tafels, kinderspeelplaats, minigolfbaan, jeu de boule baan, vis en zwem mogelijkheden en meer dan 400 uitgestippelde wandelroutes. In de zomer verzorgen wij gezellige dansavonden, grill party’s aan de oever van het meer en dagelijks een wisselend recreatie en vakantie programma.

Ruime comfortplaatsen

De ruim aangelegde standplaatsen, voor tent, caravan of camper, hebben een oppervlakte van minstens 80 m². Bij de prijs zijn elektra, warme douches en afvalverzorging ingegrepen. Op elke 30 meter bevindt zich een watertap. De wegen zijn gekanaliseerd en verlicht. De comfortplaatsen hebben een eigen wateraansluiting en waterafvoer.

We hebben een aantal opties voor Camping-Freizeitzentrum Sägmühle voor je op een rijtje gezet:

Camping-Freizeitzentrum Sägmühle

Duitsland Rijnland-Palts Trippstadt

Sägmühle 1, 67705 Trippstadt

+49 6306-92190

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.