Algemene gegevens

Staanplaatsen: 84
Huuraccommodaties: 18

Camping Félix De La Bastide

Camping Félix De La Bastide in Saint-Mitre-les-Remparts is een middelgrote camping met zwembad tussen de Middellandse Zee en het meer de Berre in de Bourches-du-Rhône. De camping gelegen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over verschillende Gîtes, Lodge tenten en stacaravans. Verder kan je je eigen tent, caravan of camper op één van de ruime kampeerplaatsen neerzetten. Dichtbij de camping liggen twee verschillend stranden waar je allerlei watersporten kan beoefenen en heerlijk kan ontspannen. Daarnaast is er een zwembad, speeltuin, een tafeltennistafel en een volleybalveld. Op Camping Félix De La Bastide is het ook mogelijk kajaks, peddels en een waterfiets te huren.

Omgeving van de Bourches-du-Rhône

Rondom Camping Félix De La Bastide  in het zuiden van Frankrijk is genoeg te beleven. Zo kan je heerlijk wandelen in het prachtige landschap en de kreken van de Blauwe kust, de Alpilles, de Camargue en het beschermde natuurgebied van Saint Chamas in Martigues. Verder kan je heerlijk ontspannen op het strand, fietsen, kanoën, paardrijden en nog veel meer.

We hebben een aantal opties voor Camping Félix De La Bastide voor je op een rijtje gezet:

Camping Félix De La Bastide

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Saint-Mitre-les-Remparts

Allée de la Plage d’Arthur, 13920 Saint-Mitre-les-Remparts

+33 (0)4 42 80 99 35
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.