Algemene gegevens

Staanplaatsen: 134
Huuraccommodaties: 34

Camping Du Mas De Nicolas

Camping Du Mas De Nicolas in Saint-Rémy-de-Provence is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad in het departement Bouches-du-Rhône. Op de camping in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Camping Du Mas De Nicolas beschikt over animatie, campingwinkel, internettoegang, kleuterbad, speeltuin, wellness en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping Du Mas De Nicolas is ideaal voor fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Bouches-du-Rhône

Een kampeervakantie op Camping Du Mas De Nicolas is ideaal om de streek Bouches-du-Rhône in Frankrijk te ontdekken. In de Bouches-du-Rhône vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen en wandelen.

Camping Du Mas De Nicolas

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Saint-Rémy-de-Provence

Avenue Plaisance du Touch, 13210 Saint-Rémy-de-Provence

+33 (0)4 90 92 27 05
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.