Camping Du Lac

Camping Du Lac in Laval-de-Cère is een kleine camping met zwembad in de heuvels van het departement Lot. De familiecamping in Occitanië beschikt over mooi ingerichte stacaravans. Op de kleine camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Du Lac twee keer per week een thema-avond, een zwembad met een kleuterbad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een vakantie aan het water.

Ontdek de Lot

In de omgeving van Camping Du Lac in Zuidwest-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals kanoën, mountainbiken en wandelen vind je in Lot interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld kajakken op de Lac de Laval de Cère. Daarnaast is het leuk om de dorpen Carennac, Loubressac, Autoire, Saint-Cirq, Capdenac-le-Haut en Cardaille te bezoeken. Deze staan bekend als de mooiste dorpen van Frankrijk. Ook is het een aanrader de stad Rocamadour en de grootste grot in Europa, Gouffre de Padirac te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Du Lac voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Lac
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Laval-de-Cère

lieu-dit les granges, 46130 Laval-de-Cère

0033 (0)5 65 33 86 50
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.