Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 200 m

Camping du Batut

Camping du Batut is een kleine camping aan de rivier de Tarn in het groene hart van de Aveyron in Occitanië in het zuiden van Frankrijk. Een gezellige familiecamping met een gemoedelijke sfeer. Ideaal voor liefhebbers van stilte, ruimte, natuur en om heerlijk te wandelen, zwemmen, en te vissen. De kampeerplekken worden niet gescheiden door heggen of iets anders. Hierdoor heerst er een gemoedelijke sfeer op de camping en leer je, als je daar behoefte aan hebt, je buren kennen. Hoor het kabbelende water, de roep van de uil en verbaas je over het uitzicht op de rotsen. Wie rust en eenvoud zoekt, moet op Camping du Batut zijn!

Kamperen in de Aveyron

Camping du Batut ligt in de vallei van de Tarn, in een mooi behouden heuvellandschap met vooral eikenbossen en hier en daar een veldje waar Roquefort schapen kunnen grazen. Toerisme is hier nog maar nauwelijks doorgedrongen, waardoor de dorpjes in de omgeving nog rustig en authentiek zijn. De directe ligging aan de rivier de Tarn onderscheidt Camping du Batut van andere campings in de omgeving. De Tarn is uitstekend geschikt om te zwemmen, te kanoën, en te vissen (met vergunning). Vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen want er leiden een aantal mooie paden direct vanaf de camping de heuvels in.

We hebben een aantal opties voor Camping du Batut voor je op een rijtje gezet:

Camping du Batut

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Saint-Izaire

Camping du Batut, 12480 Saint-Izaire

+33 (0)6 65 96 75 79
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.