Algemene gegevens

Staanplaatsen: 197
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 4 ha

Camping des Peupliers

Camping des Peupliers in Ambon is een gezinscamping in de Golfe du Morbihan in de volle natuur op 3 kilometer van de oceaan in Bretagne. De camping organiseert dagelijks leuke activiteiten en avondanimatie en beschikt over een waterpark. Maak een keuze uit een kampeerplaats in de zon of in de schaduw. Alle plekken zijn afgebakend door hagen en geschikt voor tenten, caravans en campers. De sanitairruimte is voorzien van een babybadje en een verschoontafel. Ook is de ruimte toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes en ingerichte tenten boeken voor uw verblijf in Frankrijk. Tijdens het hoogseizoen kunt u terecht in de bar en in de snackbar. Eenmaal per week is er een pizzatruck aanwezig of worden er crêpes gebakken. Camping des Peupliers beschikt over een verwarmd waterpark met buiten- en binnenbad, twee waterglijbanen en jacuzzi. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Elke zaterdagavond wordt er een welkomstcocktail georganiseerd door de camping. Verder zijn er thema-avonden en thema-diners. Voor kinderen is er een Kids Club en een speeltuin. Daarnaast vindt u op de camping tafeltennistafels, volleybalterrein, basketbalveld en een jeu de boulesbaan.

Camping des Peupliers in Bretagne

Op 400 meter van camping des Peupliers vindt u een overdekt en verwarmd zwembad. Ook de oceaan is vlakbij, op 3 kilometer van de camping, waar u kunt zwemmen of juist actief bezig kunt zijn. Het hele gezin vermaakt zich in het dierenpark van Branféré met meer dan 1000 dieren. Via de receptie kunt u kajaktochten boeken of een tochtje op een grote waterband achter een bootje aan. Vanaf de camping zijn er verschillende wandelroutes te volgen, ook onder begeleiding van een gids.

We hebben een aantal opties voor Camping des Peupliers (Morbihan) voor je op een rijtje gezet:

Camping des Peupliers (Morbihan)

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

route de Damgan, 56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 12 51
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.