Meer foto's

Camping De Wiltzangh

Camping De Wiltzangh is een fijne natuurcamping met buitenzwembad gelegen in het Nationaal Park Dwingelderveld in de provincie Drenthe. De camping heeft kampeerplaatsen en (luxe) bungalows. In het buitenzwembad kun je op de warme zomerdagen een verfrissende duik nemen. Voor de kinderen zijn er twee leuke speeltuinen en een minigolfbaan waar ze zich kunnen uitleven. Bij het campingwinkeltje kun je de vergeten boodschappen kopen.

Ontdek het Nationaal Park Dwingelderveld

De camping ligt bij het Het Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, bossen en talloze vennetjes. Het is perfect voor wandelaars en fietsers om te genieten van de rust en prachtige natuur. Aan de zuidkant van het park staat een bezoekerscentrum. In het centrum kun je alles leren over de natuur van Dwingelderveld. Daarnaast kun je er ook een koffietje halen bij de gezellige koffiehoek.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping De Wiltzangh bij:

Camping De Wiltzangh
Nederland Drenthe Ruinen

Witteveen 2, 7963 RB Ruinen (Westerveld)

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe