Camping De Wielewaal

Camping De Wielewaal is een verzorgde kleinschalige camping met 50 ruime kampeerplaatsen gelegen in Baarle-Nassau, Noord-Brabant. De staanplaatsen liggen verspreid over twee velden en worden voor een groot deel afgescheiden met haagjes. Je kunt er kamperen met je eigen tent, camper, vouwwagen of caravan. De camping beschikt over verwarmd en luxe sanitair. Bij aankomst krijg een je informatie over de omgeving en een kaart met wandel- en fietsroutes. Je kunt op het hele kampeerterrein gratis gebruik maken van het WiFi netwerk. Op de camping kun je een potje jeu-de-boules spelen met de andere campinggasten.

Camping in Baarle-Nassau

De camping ligt in het bijzondere dorpje Baarle-Nassau, dat precies op de grens met Nederland en België ligt. Het gezellige dorpscentrum ligt op 1,5 km en kun je makkelijk lopend of met de fiets bereiken. Hier kun je genieten van de vele terrasjes en winkeltjes. De camping ligt daarnaast vlakbij een bos (200 meter). Hier kun je een mooie wandeling maken die ongeveer een uurtje duurt.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping De Wielewaal bij:

Camping De Wielewaal
Nederland Noord-Brabant Baarle-Nassau

Reth 14, 5111 HC Baarle-Nassau

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe