Camping de Waterbuffelfarm

Camping de Waterbuffelfarm in Oldemarkt is een SVR aangesloten kleinschalige boerencamping in Overijssel met 26 plaatsen en 3 safaritenten, huren bij Vodatent. Op de kleinschalige camping is het mooi en lekker rustig en je verblijft naast de dieren. De kleine camping op het Overijsselse platteland is opgesteld in een Carrousel, zodat de dieren om de camping heen lopen en je altijd zicht hebt op de dieren en het groen. De plaatsen zijn ongeveer 110 m². In het midden van het terrein vind je een drinkwaterpunt en iedere plaats heeft zijn eigen elektriciteit aansluiting.

Welkom vanaf 18+ jaar

Camping de Waterbuffelfarm is een adults only camping. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom! De eigenaren gaan voor een rustige gezellige camping waar je op je gemak kunt genieten. Regelmatig worden er barbecues georganiseerd en de laatste zaterdag van de maand is het altijd paling en makreel roken.

Over de Waterbuffelfarm

De Waterbuffelfarm is landwinkel, camping en een boerderij met circa 95 waterbuffels. De waterbuffels worden gehouden voor het vlees, het zijn dus waterbuffelmannen. Er is ook een eigen landwinkel waar producten van de waterbuffels te verkrijgen zijn en andere streekproducten. Wij nodigen je graag uit om met eigen ogen te zien hoe wij werken op onze waterbuffelfarm.

Omgeving van de Waterbuffelfarm

De Waterbuffelfarm is centraal gelegen in de Kop van Overijssel en ligt te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest-Europa. Ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied (de broeklanden) van het grensriviertje de Linde. En steekt u het riviertje over dan u bent in Friesland.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping de Waterbuffelfarm bij:

Camping de Waterbuffelfarm
Nederland Overijssel Oldemarkt

Hareweg 6a, 8375 EA Oldemarkt

Engels, Nederlands
april tot oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.