Camping de Vinkenkamp

Camping de Vinkenkamp is een gezellige camping aan de rand van de Veluwe en is een ideale bestemming voor het hele gezin. De staanplaatsen op de camping zijn deels autovrij en liggen aan verschillende veldjes. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er verschillende speeltuinen op de camping, is er een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Ook zijn er kano’s te huur. Wil je liever overnachten in een accommodatie? Op de camping vind je verschillende bungalows en chalets waar je kunt verblijven. Elke morgen is er op de camping vers brood beschikbaar

Kamperen op de Veluwe

Rondom de camping is er genoeg te doen. Zo biedt de omgeving veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Je kunt hier prachtig fietsen en wandelen. Zo kun je bijvoorbeeld naar het natuurgebied Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West- en Midden-Europa. Op zoek naar een uitstapje voor het hele gezin? Breng dan een bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of het Kröller Müller Museum in het nationale park De Hoge Veluwe. Wil je een dagje een leuke stad bezoeken? Op slechts enkele tientallen kilometers van de camping liggen gezellige steden, zoals Apeldoorn, Arnhem, Zutphen of Deventer.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping de Vinkenkamp bij:

Camping de Vinkenkamp
Nederland Gelderland Apeldoorn Lieren

Vinkenkamp 10, 7364 CD Lieren

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe