Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Kampeerterrein: 6 ha

Camping De Vier Bannen

De charme camping De Vier Bannen in Ouwerkerk ligt middenin het prachtige kreken gebied, direct aan het Nationaal Park Oosterschelde, in de provincie Zeeland. De camping is omgeven door schorren en slikken en alle unieke en uitbundige flora en fauna die daarbij horen. Op de camping treft u 170 ruime plaatsen, waarvan 100 comfortplaatsen, voorzien van Wi-Fi, water, riolering en elektra van 4A tot 16A. Voor de kinderen is er een springkussen en diverse speeltoestellen, op de camping is een natuurpad en parkje waar de kinderen over de natuur kunnen leren hoe de vogels te voeren. In de oudste en grootste polder van Duiveland, bedijkt voor 1300 ligt kampeerterrein De Vier Bannen dit waren de heerlijkheden Capelle, Ouwerkerk, Nieuwerkerk en Botland hieraan ontleed kampeerterrein De Vier Bannen zijn naam. Het kampeerterrein ligt midden in het prachtige krekengebied. Een natuurgebied van water en bos, ontstaan tijdens de watersnood ramp van 1953.

Vakantie in het Park Oosterscheld

Rondom camping de Vier Bannen is het een en al natuur, zowel boven als onderwater. Naast de camping ligt het grootste Nationale Park van Nederland. Hier kunt u uitstekend naar vogels kijken, zoals bij Plan Tureluur waar het wemelt van de vogels. Bij de camping liggen op loopafstand caissons. Deze zijn hier heen gevaren voor het dichten van gaten tijdens de overstroming in 1953. Hier is ook het Watersnood museum 1953 in ondergebracht. Hiervandaan zijn routes uitgezet en worden excursies georganiseerd. De omgeving van camping de Vierbannen leent zich uitstekend voor vissen, duiken, kanovaren, kajakken, wandelen en fietsen langs het natuurpark Oosterschelde, die de actieve kampeerder aan zal trekken. Kortom, wanneer u besluit te kamperen op camping de Vier Bannen weet u zeker dat u een leuke vakantie tegemoet ziet voor jong en oud.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24,00 €24,00 €24,00 Per dag
Extra persoon €6,75 €6,75 €6,75 per dag
  • Kampeerplaats incl. 2 personen en overheidsheffing.

Camping De Vier Bannen

Nederland Zeeland Schouwen-Duiveland

Weg v.d. Buitenlandse Pers 1A
4305 RJ Ouwerkerk

+31 (0)111 64 20 44
Duits, Engels, Nederlands
half maart- eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.