Meer foto's

Camping De Spaendershorst

Camping De Spaendershorst is een rustig gelegen camping ten zuiden van Tilburg, vlak bij het Noord-Brabantse dorpje Esbeek. De bosrijke camping ligt niet ver van de Belgische grens en beschikt over fijne voorzieningen. Je vindt er een verwarmd zwembad met peuterbad, speeltuin, een overdekt podium en een snackbar. De camping wordt vooral bezocht door gezinnen met kinderen. Je vindt er mooie kampeervelden die voorzien zijn van voldoende schaduw en privacy.

Ontdek de omgeving van Camping de Spaendershorst

Camping De Spaendershorst ligt ten zuiden van Tilburg vlak bij het dorpje Esbeek. In dit dorp kun je terecht voor boodschappen. De camping ligt in een bosrijke omgeving niet al te ver van de Belgische grens. In de omgeving van de camping zijn leuke dagtochten te maken. In het natuurgebied de Rovertse Heide kun je mooie wandeltochten maken. Het is ook leuk om een bezoekje te brengen aan één van de nabijgelegen dorpjes en stadjes met hun gezellige weekmarkten. Leuke bestemmingen in de buurt zijn Hilvarenbeek, De Kempen en de Acht Zaligheden.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping De Spaendershorst bij:

Camping De Spaendershorst
Nederland Gelderland Eerbeek

Spaaneindsestraat 12, 5085 NN Esbeek

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe