Algemene gegevens

Staanplaatsen: 344
Huuraccommodaties: 17

Camping de Pallegarste

Camping de Pallegarste is een gezellige natuurcamping in het Overijsselse Mariënberg. Op de camping is van alles te doen. Zo zijn er diverse sportvelden, is er animatie voor de kinderen en is er een buitenzwembad met ligweide waar je helemaal tot rust kunt komen op een warme zomerdag. Bij het zwembad is ook een waterglijbaan en een peuterbad waar de kleinsten zich helemaal kunnen uitleven. De camping heeft naast de vele staanplaatsen ook diverse huuraccommodaties. Op twee locaties op de camping staan chalets die gehuurd kunnen worden. De chalets hebben voldoende privacy en bieden veel comfort als je liever wat meer luxe wilt. Het is een ideale camping voor families met kinderen. Ook aan de mindervaliden is gedacht. De camping is namelijk aangepast op mindervaliden en heeft ook gehandicaptensanitair. De sanitaire voorzieningen zijn uitgebreid en modern.

De omgeving van camping de Pallegarste

In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Zo biedt de nabijgelegen Vecht veel mogelijkheden om te watersporten. Hier kun je varen, waterfietsen of kanoën. Ook de visvijver is een heerlijk plek om tot rust te komen. Wil je liever iets cultureels doen? In de omgeving van camping de Pallegarste zijn diverse steden die zeker een bezoekje waard zijn. Ommen, Dalfsen, Kampen en Zwolle zijn heerlijk stadjes om doorheen te struinen of om te relaxen op een terras. Wil je wat actiefs doen met de kinderen? Ga dan een dagje naar de dierentuin of bezoek avonturenpark Hellendoorn of Slagharen. Er is genoeg te doen rondom deze camping om je een hele vakantie te vermaken.

We hebben een aantal opties voor Camping De Pallegarste voor je op een rijtje gezet:

Camping De Pallegarste

Nederland Overijssel Mariënberg

Pallegarsteweg 4, 7692 PC Mariënberg

+31(0)523 251417
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.