Camping De Molenhof

Camping De Molenhof is een grote camping in het Twentse Reutum. Het is een echte familiecamping en biedt veel gezelligheid en activiteiten. Kinderen zullen zich tijdens een vakantie op camping de Molenhof zeker niet vervelen. Er is van alles te doen. Zo heeft de camping twee zwembad met een glijbaan, diverse speeltuinen en zijn er diverse sportvelden op het campingterrein. Daarnaast zijn er diverse animatieteams voor de kleinste kinderen tot tieners. De camping is erg kindvriendelijk. een derde van de campingplaatsen is autovrij en de visvijver, die midden op de camping ligt, is omheind. Daarnaast is er ook een amfitheater waar ’s avonds verschillende voorstellingen worden gegeven. Op de camping is er een eetcafé waar je heerlijk avond kunt eten. Daarnaast is er ook een en snackbar waar je snel een hapje kunt eten.

Camping in Twente

In de omgeving van camping de Molenhof is van alles te doen en te beleven. De camping ligt in het grensgebied met Duitsland. In de omgeving kun je heerlijk wandelen. Zo kun je een bezoekje brengen aan natuurgebied de Engebertsdijksvenen. Dit is een restant van een groot veenmoeras met vennen en heidetvelden. Wil je een dagje een stad bezoeken? Dan kun je naar Enschede of Almelo. Hier kun je de historische hoogtepunten van de stad bezoeken. Zo vind je in Almelo het Stadsmuseum. Daarnaast kun je in Almelo of Enschede ook heerlijk winkelen of een hapje uit eten.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Camping De Molenhof bij:

Camping De Molenhof
Nederland Overijssel Reutum

Kleijsenweg 7, 7667 RS Reutum

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe