Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 6 ha

Camping de l’Arquet – Côte bleue

Camping La Côte BleueCamping de l’Arquet – Côte bleue is een familiecamping aan zee. De  kampeerplaatsen op La Côte Bleue zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kiest een plekje in de zon of in de schaduw. Enkele plekken hebben uitzicht op de zee. Het sanitair op de camping is toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast verhuurt de camping ook 80 mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Verder beschikt de camping over een restaurant en een campingwinkel met vers brood en Franse croissants. Kinderen zullen zich geen minuut vervelen op Camping de l’Arquet – Côte bleue. Er zijn maar liefst drie speeltuinen waar ze zich kunnen uitleven. Verder is er een groot zwembad met peuterbadje en bubbelbad. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping leuke workshops voor kinderen en gezellige wekelijkse dansavonden. Ook zijn er verschillende sportieve toernooien zoals voetbal, tennis, volleybal en jeu de boules.

Camping in Bouches-du-Rhône

Camping de l’Arquet – Côte bleue ligt in de buurt van het dorpje La Couronne waar u een typisch Provençaalse markt vindt en verschillende winkeltjes. Op drie minuten lopen van de camping liggen de mooie stranden. Zet uw parasol op, handdoek in het warme zand en genieten maar. Ook is er een naturistenstrand in de buurt.

We hebben een aantal opties voor Camping de l’Arquet – Côte bleue voor je op een rijtje gezet:

Camping de l’Arquet – Côte bleue

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Martigues

chemin de la Batterie à la Couronne, 13500 Martigues

+33 (0)4 42 42 81 00
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.