Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 48

Camping De La Motte

Camping De La Motte in Vendrennes is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) met zwembad in het departement Vendée. Op de camping in de regio Pays de la Loire is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Camping De La Motte beschikt over animatie, internettoegang, kleuterbad, speeltuin, wellness en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping De La Motte is ideaal voor fietsvakantie, golfliefhebbers, kindvriendelijke vakantie, rustzoekers, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers.

Kampeervakantie in Vendée

Een kampeervakantie op Camping De La Motte is ideaal om de streek Vendée in Frankrijk te ontdekken. In de Vendée vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen, golfen en wandelen.

Boek Camping De La Motte bij een van onze partners:

Camping De La Motte

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Vendrennes

La Motte, 85250 Vendrennes

+33 (0)2 51 63 59 67
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.