Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 31

Camping de la Besse

Wanneer je houdt van rust en natuur, dan ben je bij Camping de la Besse aan het juiste adres! Gelegen in een groene en schaduwrijke omgeving geniet je van de gastvrijheid en het comfort van deze camping. De camping beschikt over een restaurant, een bar, een zaal waar evenementen en activiteiten georganiseerd kunnen worden, sportveldjes en een zwembad met een strandje. Kortom, alles wat je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen!

Geniet van de natuur in de Pyreneeën

Camping de la Besse ligt bij het stadje Camon in het departement Ariège in de regio in Occitanië. De familiecamping is grenzend aan de Aude en de Ariège, in het hart van het land van de Katharen, niet ver van de Pyreneeën, kom je even helemaal tot rust op je welverdiende vakantie. Je kunt in de mooie omgeving heerlijk wandelen en fietsen en het is een perfecte plek om de Pyreneeën in te trekken.

We hebben een aantal opties voor Camping De La Besse voor je op een rijtje gezet:

Camping De La Besse

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Camon
Ferme La Besse, 09500 Camon
+33 (0)5 61 68 84 63
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.