Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping De Knieplanden

Camping De Knieplanden is een kleinschalige en rustige camping gelegen in de natuur van Drenthe, bij het brinkdorpje Zweeloo. De ruime staanplaatsen zijn voorzien van elektra en liggen verspreid over open velden. Het moderne sanitairgebouw is ruim en wordt regelmatig schoongemaakt. Op deze camping is het ook mogelijk om een knusse trekkershut te huren. Deze accommodatie biedt plek voor 4 personen en is ideaal voor wandellaars. Direct naast de camping ligt een openlucht zwembad met waterglijbaan waar je op een warme zomerdag een verkoelende duik kunt nemen. Je kunt hier van mei tot september gratis gebruik van maken. Verder is er voor de kinderen een klein speelveldje aanwezig. Voor een lekkere snack kun je terecht bij de luxe cafetaria op de camping.

Dorpjes en natuur in Drenthe

De camping ligt in het dorpje Zweeloo waar je een leuk 13e eeuws kerkje en verschillende restaurantjes kunt vinden. Daarnaast ligt het dorpje aan verschillende wandel- en fietsroutes, zoals het Pieterpad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen plaatsje Aalden. Leuke dorpjes in de omgeving van de camping zijn Orvelte (9 km), Dwingeloo (30 km) en Ruinen (30,5 km). Verder kun je in Drenthe ook mooie natuurgebieden vinden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Dwingelderveld en de Drents Friese Wold liggen op een half uurtje rijden.

We hebben een aantal opties voor Camping De Knieplanden (ACSI) voor je op een rijtje gezet:

Camping De Knieplanden (ACSI)

Nederland Drenthe Coevorden Zweeloo

Hoofdstraat 2, 7851 AA Zweeloo

Duits, Engels, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.