Alle foto's

Kindercamping in Drenthe

Landgoed De Berenkuil in Grolloo is een kindercamping met zwembad middenin het natuurlijke hart van de provincie Drenthe. Aan de rand van het dorp Grolloo biedt de kindvriendelijke camping De Berenkuil je een autovrije camping welke geheel gericht is op kinderen. Vanaf half 10 ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds verzorgt ons recreatieteam een leuk recreatieprogramma voor diverse leeftijden. En natuurlijk is er om 7 uur Berenpret! Verspreid over onze camping in Grolloo vind je  meer dan 25 grote en kleine speeltuinen en op de warme dagen geeft het zwembad of de speelvijver de nodige verkoeling. Bij minder weer kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin.

Kamperen de Drentse natuur

Ben je op zoek naar een camping midden in de Drentse natuur? Dan is Camping De Berenkuil de ideale vakantiebestemming. Je verblijft op ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een 55 ha groot natuurterrein, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. Wij proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat partytenten, tuinkabouters en coniferen niet zijn toegestaan. De hoofdwegen op de camping zijn verhard, maar de overige zandpaadjes versterken het ultieme kampeergevoel midden in de schitterende Drentse natuur.

Boek een kampeerplaats of arrangement

Huuraccommodaties in Drenthe

Landgoed De Berenkuil is boven alles een kampeerterrein. Dat betekent dat de huuraccommodaties in Drenthe, passen bij het echte kampeergevoel. Ideaal voor mensen die (nog) niet kamperen of die gewoon eens op een andere manier het Berenkuil gevoel willen beleven. Kies je voor glamping in Drenthe, een vakantiehuisje of een blokhut? Een accommodatie huren in Drenthe doe je voor 2 tot maximaal 6 personen. In sommige accommodaties zijn huisdieren ook toegestaan.

Boek een Regenbooglodge voor 6 personen

Omgeving van Assen (Drenthe)

Drenthe is een bruisende provincie met tal van leuke dorpjes, steden, attractieparken, bezienswaardigheden, musea en zwembaden. De stad Groningen is vanuit Grolloo, met 30 minuten rijden, binnen handbereik. Vanwege de gunstige ligging van De Berenkuil heb je in de omgeving alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit. Op de Berenkuil website staat een overzicht van alle attractieparken, dierentuinen en musea uit de buurt. Ook vind je hier de dichtstbijzijnde supermarkten, artsen, tankstations en voor een kampeerder belangrijke winkels.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping De Berenkuil voor je op een rij gezet:

Camping De Berenkuil
Nederland Drenthe Grolloo

De Pol 15, 9444 XE Grolloo

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe