Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 42 ha
Hoogte: 400 m

Camping Bleu Soleil

Camping Bleu Soleil is een mooie en groene familiecamping met zwembad gelegen in het hartje van de Périgord Noir in de Dordogne. Deze camping is gelegen op een hellend en glooiend stuk terrein van 46 hectaren met een panoramisch uitzicht. De camping beschikt over een mooi zwembad met ligstoelen en een peuterbadje voor de kleinsten. Er is een kinderboerderij met geiten en ezels, een waar plezier voor jong en oud. In het restaurant L’Olive Bleu kunt u genieten van snacks, pizza’s en streekgerechten of een afhaalmaaltijd. Camping Bleu Soleil biedt verschillende activiteiten: multi-sport terrein met kunstgras (tennis, voetbal, badminton, basketbal, volleybal), speeltuin, 2 tafeltennis tafels, tafelvoetbal, biljart, flipper, jeux de boules, vergaderzaal, TV hoek en bibliotheek.

Camping in Dordogne

De Camping Bleu Soleil is gelegen in de prachtige natuur van de Périgord Noir in de Dordogne en is een de perfecte uitvalsbasis om de wonderschone en interessante streek te ontdekken. Naast de mooie natuur zijn prehistorische sites en monumenten, kastelen, kathedralen, steden en dorpen te ontdekken zoals Périgueux, Sarlat, het kasteel van Herm of La Roque St Christophe. Bezoek ook één van de vele mooie aangelegde tuinen die de Périgord rijk is, bijvoorbeeld de tuinen van het kasteel Marqueyssac gemaakt met zijn labyrinten, groene kamers, kapellen en hutten van gedroogde stenen. Of de tuinen van de Manoir d’Eyrignac met zijn interpretatie van de Franse tuinen met meer dan 300 verschillende soorten sculpturen. En vergeet ook de weldadige gastronomie van de Dordogne niet zoals foie gras, confits, truffels, crêpes, walnoten, Cabécou en de heerlijke wijnen.

We hebben een aantal opties voor Camping Blue Soleil voor je op een rijtje gezet:

Camping Blue Soleil

Frankrijk Aquitaine Dordogne Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac

Touvent, 4580 Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac

+33 (0)5 53 05 48 30
Engels, Frans, Nederlands
Begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.