Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 3

Camping Berkel

Camping Berkel in Bockholtz is een kleine familiecamping in het kanton Wiltz aan de rivier de Sûre in Luxemburg. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen, twee Sahara tenten, een bed and breakfast gedeelte en een leuk ingericht appartement. De camping heeft een recreatieruimte waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een leuke bingo-avond, karaoke, disco of een playbackshow. Voor kinderen is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende leuke kleine speeltuintjes, een tafeltennis- en voetbaltafel en een grote trampoline. Daarnaast kan er in de ondiepe rivier heerlijk gespeeld worden door kinderen en biedt het een heerlijke verfrissing voor iedereen. Ook beschikt de camping over een kleine boerderij met koeien. In de bar kan je elke dag pizza bestellen en is er iedere ochtend een simpel ontbijt verkrijgbaar.

Camping in de omgeving van Wiltz

Rondom Camping Berkel in het Noorden van Luxemburg is meer dan genoeg te doen. Ontdek de prachtige hoofdstad Luxemburg, neem een kijkje in het prachtige landschap van het Müllerthal en ga naar het stuwmeer van de Boven-Sûre. Daarnaast is het een aanrader de dorpen Esch-sur-Sûre, Vianden, Bourscheid en de steden Clervaux en Wiltz te bezoeken. Verder kan je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen, vissen, kayaken, klimmen en zwemmen.

Camping Berkel

Luxemburg Wiltz Bockholtz

5 Op der Millen, L-9637 Bockholtz

+35 2 839 054
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.