Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 260

Camping Argeles Vacances

Camping Argeles Vacances is een gezellige familiecamping gelegen bij het stadje Argelès-sur-Mer bij de Middellandse kust. De camping beschikt over een groot zwemparadijs met kleuterbad en vier glijbanen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met muziekavonden, theatervoorstellingen en fitness lessen. De camping beschikt over een heerlijk restaurant en bar en er is een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.

Geniet van de heerlijke stranden

Camping Argeles Vacnaces bevindt zich aan de rand van het leuke stadje Argelès-sur-Mer, waar je kunt genieten van een historisch centrum en een mooie haven. Daarnaast vind je er ook de lekkerste stranden. Ook ligt de camping aan de voet van de bergen van de Pyreneeën, waar je heerlijk kunt wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Argeles Vacances voor je op een rijtje gezet:

Camping Argeles Vacances

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Chemin de Néguebous, 66700 Argelès-sur-Mer

+33 (0)4 68 95 27 27
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.