Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes in Veyrignac is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad in het departement Dordogne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 3

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes in Veyrignac is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met zwembad in het departement Dordogne. Op de boerderijcamping in de regio Nouvelle-Aquitaine is mogelijkheid tot het huren van camperplaatsen, gîtes en stacaravans. Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes beschikt over internettoegang, een speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes is ideaal voor camperaars, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, kindvriendelijke vakantie, rustieke kamperen, rustzoekers, vakantie met de hond en wandelvakantie.

Kampeervakantie in Dordogne

Een kampeervakantie op Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes is ideaal om de streek Dordogne in Frankrijk te ontdekken. In de Dordogne vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn fietsen en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes voor je op een rijtje gezet:

Camping À La Ferme Les Pierres Chaudes

Frankrijk Aquitaine Dordogne Veyrignac

Les Chauprieres, 24370 Veyrignac

+33 6 37 39 33 71
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.