Camping Le Rayolet

Camping Le Rayolet in Six-Fours-les-Plages is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) in de Var. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over bungalowtenten, camperplaatsen en kampeerplaatsen. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Rayolet animatie en eetgelegenheid. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het (kleine) restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers, strandvakantie, vakantie aan het water en zwemliefhebbers.

Ontdek de Var

In de omgeving van Camping Le Rayolet aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, fietsen, kanoën, dagje strand en wandelen vind je in Var interessante bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Campéole Le Rayolet bij:

Campéole Le Rayolet
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Six-Fours-les-Plages

147 Chemin du Plan de la Mer, 83140 Six-Fours-les-Plages

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe