Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 93

Camping Le Rayolet

Camping Le Rayolet in Six-Fours-les-Plages is een middelgrote camping (67 – 150 plaatsen) in de Var. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over bungalowtenten, camperplaatsen en kampeerplaatsen. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Campéole Le Rayolet animatie en eetgelegenheid. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het (kleine) restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers, strandvakantie, vakantie aan het water en zwemliefhebbers.

Ontdek de Var

In de omgeving van Campéole Le Rayolet aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, fietsen, kanoën, dagje strand en wandelen vind je in Var interessante bezienswaardigheden.

We hebben de beste opties voor Campéole Le Rayolet voor je op een rijtje gezet:

Campéole Le Rayolet

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Six-Fours-les-Plages

147 Chemin du Plan de la Mer, 83140 Six-Fours-les-Plages

0033 (0)4 94 07 81 60
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.