Camping La Raviège

Je kunt bij een verblijf bij Camping La Raviège, genieten met familie of vrienden van een energieke vakantie in het natuurpark Haut-Languedoc en het milde klimaat van Anglès. De gezellige camping ligt midden in de natuur en is daarom erg rustig. Het is een kleine camping met staanplaatsen en bungalowtenten. Daarnaast is het toegestaan om je hond mee te nemen en je hoeft je trouwe viervoeter dus niet te missen. De camping beschikt daarnaast over een gezellige bar en een brooddepot.

Vakantie tussen de groene natuur

De camping ligt midden in het mooie natuurpark Haut-Languedoc. Het is er heerlijk rustig en je kan dan ook even ontsnappen aan de drukte van het normale leven. Daarnaast kun je er uitstekend wandelen en fietsen over de talloze routes. Behoefte aan een flinke dosis energie? Ga dan voor één van de vele activiteiten in de bossen, bergen en meren van de omgeving. Je kunt er zeilen, kajakken, klimmen en paardrijden. Het is dus de perfecte bestemming voor een echte avonturier!

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Campéole La Raviège bij:

Campéole La Raviège
Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Anglès

Lac De La Raviège, D52A, 81260 Angles

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe