Bungalow in Ruinen

Deze moderne bungalow in ruinen is van alle gemakken voorzien. De accommodatie is geschikt voor 4 personen en heeft een overdekt terras waar je heerlijk kunt genieten van de zon. De accommodatie staat op een bosrijk vakantiepark met veel groen. In het huisje is een centrale verwarming. De keuke is voorzien van een koelkast, kookplaat en waterkoker. Tijdens je verblijf in de bungalow kun je gebruik maken van diverse faciliteiten van het vakantiepark, zoals het zwembad, de speeltuin en de kinderboerderij. Vanaf de accommodatie kun je gemakkelijk wandelingen of fietstochten maken. Om jouw extra rust en privacy te geven, zijn de accommodaties alleen maar te huur in de winterperiode, wanneer de rest van het vakantiepark gesloten is.

De omgeving van Ruinen

In en rondom Ruinen is er van alles te doen. Het terrein van de bungalow grenst aan het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit schitterende natuurgebied met uitgestrekte landschappen heeft een grote diversiteit aan flora en fauna en leent zich goed voor wandelingen. Ook Nationaal Park de Weerribben Wieden ligt niet ver van het vakantiepark vandaan. Daarnaast zijn er verschillende musea, exposities en attractieparken in de omgeving. Zo is dierenpark Emmen in de buurt of kun je een bezoekje brengen aan Giethoorn.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Bungalow in Ruinen bij:

1

Bungalow in Ruinen
Nederland Drenthe Ruinen
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.