Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 290 m

Boussal, Gîte et mini-camping

Boussal is een oude boerenhoeve met bijgebouwen aan de voet van een bosrijke heuvelrug in de Morvan in het departement Saône-et-Loire (Bourgogne). Bij Boussal kunt u terecht in een gîte (vakantiehuisje) en chambres d’hôtes, daarnaast kunt u een safaritent huren (met privé sanitair) en kamperen op de mini-camping (6 rustige plaatsen). Op nog geen 300 meter van de camping ligt een vismeertje waar de gasten gebruik van kunnen maken. Naast de 6 plaatsen op de mini-camping biedt Boussal twee ruime safaritenten voor 4 personen. Elke safaritent heeft twee slaapcabines met in elke slaapcabine twee eenpersoonsbedden voorzien van dekbedden en kussens, een leefruimte met een tafel met vier stoelen, een keukenblok met een 4 pits gasstel en een koelkast. Tevens beschikt de tent over een ruim terras met een tafel en twee banken en 2 luxe stoelen. U maakt gebruik van het sanitair van de camping.

Kleine camping Boussal in Bourgogne

De kleine camping van Boussal ligt in het zuiden van het natuurpark de Morvan in het hartje van de Bourgogne. Het landschap, dat zich kenmerkt door weilanden, heggetjes, heuvels, bossen, meren en zijn vele uitzichtpunten is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers, maar ook autotochtjes over de weggetjes die door de Morvan kronkelen zijn, niet alleen vanwege het gebrek aan ander verkeer, de moeite waard. In het dorpje Thil sur Arroux (2km) bevindt zich een restaurant en is er een recreatiemeer waarin gezwommen en gevist kan worden. Voor uw boodschappen kunt u terecht in Charbonnat (4km), Luzy of Etang sur Arroux, beide op ongeveer 12 km afstand. In de omgeving kunt u zwemmen, vissen, kanotochten maken op de rivier de Arroux, Franse dorpjes bezoeken en kastelen bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Boussal, Gîte et mini-camping voor je op een rijtje gezet:

Boussal, Gîte et mini-camping

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Thil-sur-Arroux

Boussal, 71190 Thil-sur-Arroux

+33 (0)3 85 54 27 95
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.